Φίλοι καταναλωτές,
Κοινή πεποίθηση όλων μας είναι ότι το νερό αποτελεί πολυτιμότατο αγαθό που, μέρα με τη μέρα, γίνεται παγκοσμίως ολοένα και πιο απειλητική η ανεπάρκειά του. Φροντίζοντας λοιπόν για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οικονομία στην κατανάλωσή του, έτσι ώστε να μην υπάρξει σοβαρό πρόβλημα στην ομαλή υδροδότηση του Δήμου μας, σας παρακαλούμε να συμβάλλετε κι εσείς όσο το δυνατόν περισσότερο,στην εξοικονόμηση της όποιας ποσότητας νερού. Πρέπει να γίνει συνείδηση στον καθένα από εμάς ότι η σωστή χρήση και κατανάλωση του νερού είναι προς όφελος όλων μας γιατί με την αλόγιστη χρήση οι πηγές κάποτε στερεύουν.

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

 1. Ο λογαριασμός εκδίδεται από τη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ. και αποστέλλεται μέσω ΕΛΤΑ.Η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ. δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια οποιουδήποτε λογαριασμού.
 2. Έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε τους λογαριασμούς σας μέσω e-mail, με έκπτωση 0,50€ ανά έκδοση λογαριασμού. Παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να μας το γνωστοποιήσετε ηλεκτρονικά στο e-mail deyaep2@gmail.com ή μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών.
 3. Μετά τη λήξη προθεσμίας πληρωμής καταλογίζονται οι νόμιμοι τόκοι.
 4. Ενστάσεις για οποιαδήποτε λόγο κατατίθενται στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ. μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του επόμενου λογαριασμού (άρθρο 20 παρ. 5, 6).
 5. Η εκπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού έχει τον κίνδυνο διακοπής της παροχής νερού.Η επανασύνδεση πραγματοποιείται μετά την εξόφληση του λογαριασμού και την καταβολή
  του σχετικού τέλους.
 6. Ειδικό μειωμένο τιμολόγιο ισχύει για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες, σύμφωνα με όσα έχουν οριστεί με απόφαση του Δ.Σ. της επιχείρησης
  (απόφαση Δ.Σ. 144/24-12-2021).
 7. Για την γρηγορότερη και πιο άνετη εξυπηρέτησή σας, από τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ. μην ξεχνάτε να έχετε πάντα μαζί σας τον τελευταίο λογαριασμό τελών ύδρευσης – αποχέτευσης.
 8. Η σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης είναι υποχρεωτική για όλα τα ακίνητα που έμπροσθεν διέρχεται αγωγός αποχέτευσης.
 9. Η εξόφληση των λογαριασμών γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της επιχείρησης με χρεωστική/πιστωτική κάρτα και μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής e-bill χωρίς επιπλέον προμήθεια.